maffiakartel

E-bike kopen bij een Gazelle dealer

Als je een e-bike wil gaan kopen dan is het aan te raden om dit te doen bij een Gazelle dealer. Je kan dan gebruik maken van de complete service en garantie. Je bent ook meteen verzekerd van hoge kwaliteit en zekerheid. Dit komt omdat de fietsen met de juiste zorg worden gemonteerd en de materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle Gazelle dealers staan bekend als top winkels. In dit artikel lees je waarom je jouw e-bike moet kopen bij een Gazelle dealer. Ben je op zoek naar een Gazelle dealer uit Nijmegen? Bekijk dan de link.

Gazelle dealers 

Door heel Nederland zijn er ruim 700 Gazelle Dealers te vinden. Zo is er altijd wel een bij jou in de buurt. Bij deze winkels zijn veel verschillende soorten Gazelle e-bikes te vinden zodat er genoeg te kiezen valt. In deze winkels werkt altijd professioneel en ervaren personeel. Je mag de e-bike altijd testen en krijgt vervolgens een goede service en persoonlijk advies.

De voordelen van een Gazelle Dealer 

Het personeel dat werkzaam is in de winkels van Gazelle krijgt voldoende trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste e-bikes. Hierdoor kunnen zij de consumenten altijd voorzien van de laatste informatie, de juiste service en het beste advies. Na aanschaf moeten de e-bikes goed onderhouden worden. Dat is een reden waarom de goede kennis en juiste service erg van belang is. Bij alle Gazelle Dealers kun je ervan uitgaan dat je vakkundig advies krijgt en een e-bike op maat koopt.

Onderhoud, advies en reparatie

Na aanschaf van een e-bike is het verstandig om na twee maanden een controlebeurt bij een Gazelle Dealer uit te laten voeren. Het is vervolgens ook aan te raden om bij je fiets regelmatig een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Als je de fiets hebt aangeschaft bij een Gazelle Dealer dan ben je verzekerd van een vakkundige en snelle service en onderhoud.

Gazelle RDW-dealers

Geen interesse in een normale e-bike? Dan kun je terecht bij een Gazelle RDW-dealer. Hier worden snelle e-bikes verkocht. Dit zijn e-bikes waar een geel kenteken verplicht bij is als je er mee de weg op wilt. Alleen RDW gecertificeerde winkels mogen deze verkopen.